Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag01.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Morronzoo: Nu är vi störst igen

Publicerad: 8 Augusti 2008, 06:52
Uppdaterad: 6 December 2015, 16:43

Dagens Media berättade i april i år att Mix Megapols morgonshow Äntligen morgon med Adam och Gry lyckades ta sig förbi MTG-konkurrenten Rix Morronzoo i Stockholmsområdet. Nu har Rix Morronzoo tagit tillbaka förstaplatsen.


MTG Radio och Rix FMs morgonshow Rix Morronzoo hade alltid varit större än Mix Megapol-konkurrenten Äntligen morgon med Adam och Gry.

Men i våras gick Äntligen morgon förbi Gert Fylking och de andra bakom MTGs Rix Morronzoo. Sifos siffror visade att Mix Megapol hade 99.600 lyssnare i Stockholmsområdet, jämfört med Rix FMs 90.500 lyssnare mellan 6-9 på veckodagarnas förmiddagar.

När Sifo idag presenterar den tredje radiomätningen för i år visar det sig att Rix Morronzoo har återerövrat förstaplatsen i Stockholm. Rix Morronzoo når numera 93.500 lyssnare, medan Äntligen morgon når 92.600.

- Det är en prestigekamp i Stockholm, vilket är roligt. Det har ju inte riktigt varit så förut. Vi gillar ju förstås att vinna och nu är vi störst igen, säger Micke Svensson, presschef på MTG Radio.

Rix Morronzoo är även störst i riket, med 915.400 dagliga lyssnare.

Fredrik Svedjetun

Chefredaktör och ansvarig utgivare

fredrik@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.