Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag24.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

More lanseras på Apoteket - den här gången påklätt

Publicerad: 9 Maj 2008, 08:24
Uppdaterad: 6 December 2015, 16:50

Det smaksatta vattnet More lanseras på Apoteket med start den här veckan. More marknadsförs nu med en pr-kampanj, bland annat på Sveriges stränder. Det blir också en kampanj under sommaren.


Det är tredje gången gillt för producenten Nordic Spring Water, som nu drar igång en större lansering av More. Vattnet testlanserades för drygt ett år sedan i en pr-kampanj med en bikinimodell. I våras körde företaget en mindre utomhuskampanj med en tjej i jeans och behå, signerad byrån Grand Annonsbyrå.

- Det var en väldigt liten kampanj, det är nu lanseringen drar igång på allvar. Vi är inte klara med sommarens kampanj, men det blir inte några lättklädda bikinimodeller den här gången, säger Marianne Djudic projektledare på Taste PR.

More är lätt kolsyrat och naturligt smaksatt. Det ska vara ett nyttigare alternativ till läsk och smaksatt vatten och har fram till nu sålts i vissa Axfood-butiker. Grands kampanj i våras riktade sig mot unga, urbana kvinnor, men i huvudlanseringen går More bredare.

- Vi vill nå folk som rör på sig, är måna om sin hälsa och sin kropp. Pr-mässigt går vi brett och satsar framför allt på att nå lokala medier, medier för hälsomedvetna kvinnor, män och småbarnsföräldrar, säger Marianne Djudic.

Under sommaren delas också More ut på ett antal stränder.

- Det är viktigt att hålla vätskebalansen när man är på stranden och då passar vi på att dela ut More till alla som vill ha. Vi står också för att återvinna flaskorna, allt i samarbete med företaget Tisdagsklubben, säger Marianne Djudic.

Någon gång under sommaren följs pr-arbetet upp med en kampanj i medierna.

Synnöve Almer

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.