Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag09.04.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Mogensen tar grepp om FI:s kommunikation

Publicerad: 11 April 2011, 12:50
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:14

Amanda Mogensen får ansvar för Feministiskt Initiativs kommunikation, partiet som hon var med och grundade.


Ämnen i artikeln:

Amanda MogensenFIFeministiskt Initiativ

På Feministiskt initiativs styrelsemöte i helgen utsågs Amanda Mogensen till huvudansvarig för partiets kommunikation. Fram till valåret 2014 ska Feministiskt initiativ satsa på att utveckla kommunikationsarbetet lokalt och att tydliggöra sina politiska förslag mot diskriminering. De närmsta åren ligger också fokus på att ytterligare stabilisera organisationen för att möta och mobilsera nya aktiva medlemmar.

– Jag brinner för FI och kände att det var läge att gå in och kandidera till styrelsen och få ett förtroendeuppdrag. Det är extra kul just i det här läget då Gudrun Schyman har avgått. Hennes berömmelse och nyhetsvärde har gagnat FI, nu har vi det men kan också bygga vidare på något nytt, säger Amanda Mogensen.

Amanda Mogensen och Gudrun Schyman har annars en lång historia ihop. Amanda Mogensen var Gudrun Schymans pressekreterare under tiden i vänsterpartiet och på senare tid har Gudrun Schyman också utfört uppdrag för Amanda Mogensens pr-byrå Ideal Kommunikation.

Henrik Widell

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.