Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag25.05.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

MNML rekryterar – och startar dotterbolag

Publicerad: 6 November 2012, 09:48
Uppdaterad: 6 December 2015, 14:05

Kommunikationsbyrån MNML Agency tar in Brian van den Brink som partner och affärsområdeschef, och startar samtidigt dotterbolaget MNML Events.


Ämnen i artikeln:

Mnml AgencyRoland Philippe-Kretzschmar

MNML Agency grundades av Dennis Svärd och Roland-Philippe Kretzschmar i våras och är en kommunikationsbyrå med inriktning på hälsofrågor.

Nu kliver Brian van den Brink in i byrån som affärsområdeschef och partner. Detta för att möta en ökad efterfrågan inom event marketing och sport.

Brian van den Brink kommer närmast från SATS, där han har varit nordiskt ansvarig för Brand Concepts. Han har tidigare varit marknadsansvarig för SATS Sverige och projektledare på PS Communication.

– Vi är mycket stolta och glada över att får knyta till oss Brian, han har en unik erfarenhet inom event marketing och sport som direkt överensstämmer med vad många av våra nuvarande och potentiella kunder efterfrågar, säger Roland-Philippe Kretzschmar, i ett pressmeddelande.

Samtidigt startar MNML Agency dotterbolaget MNML Events. Bolaget kommer att ägas av MNML Agency och Brian van den Brink.

MNML Events ska ta avstamp i strategisk rådgivning av event marketing och arbeta operativt vad gäller produktion av events och tävlingar.

Brian van den Brink kommer även sitta med i MNML Agencys styrelse och tillträder sin nya tjänst i februari nästa år.

Bland MNML Agencys kunder återfinns Haglöfs, SOS Barnbyar och Wacom.

Elin Hanspers

elin.hanspers@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.