Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
SökNyheter

Minnesota rekryterar från Bonnier

Publicerad: 25 Januari 2011, 15:15
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:24

Bonnierägda Producenternas grundare och Lars G Karlsson blir kreativ producent på Minnesota Communication.


Ämnen i artikeln:

Minnesota

Lars G Karlssons eventbolag Producenterna köptes av Bonnier Tidskrifter 2007 och har nyligen införlivats helt i Spoon Publishing.

– Att vara del i Bonnier blev inte riktigt som jag hade hoppats och en del av mina kunder kände inte riktigt igen sig i den starkt publicistiska miljön, säger Lars G Karlsson, som dock betonar att det inte ligger någon konflikt bakom hans byte av arbetsgivare.

– Absolut inte, men ibland stämmer det bara inte. Jag har ett stort behov av att befinna mig i ett öppet produktionslandskap där man lyfter och bollar idéer med varandra, och det har jag hittat på Minnesota, säger Lars G Karlsson.

På Minnesota blir Lars G Karlsson producent och innehållskreatör, med ansvar för att vidareutveckla Minnesotas concept-avdelning.

– Med Lars ökar vi vårt fokus på content. Det är där vi tillför värde och kan göra skillnad för våra kunder, säger Andy Pimmeshofer, vd på Minnesota, som har startat året med ytterligare fyra nyrekryteringar – Jannice Andersson, Edvard Raft, Martin Nyholm och Oscar Gunnarsson.

På Producenterna jobbade Lars G Karlsson med företag som Electrolux och Sandvik, som även Minnesota jobbar med.

Kristin Djerf

kristin.djerf@dagensmedia.se


Ämnen i artikeln:

Minnesota

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev