Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera


Nyheter

Minnesota rekryterar från Bonnier

Bonnierägda Producenternas grundare och Lars G Karlsson blir kreativ producent på Minnesota Communication.

Kristin Djerf

kristin.djerf@dagensmedia.se


Publicerad: 25 Januari 2011, 15:15
Uppdaterad: 06 December 2015, 15:24

Ämnen i artikeln:

Minnesota

Lars G Karlssons eventbolag Producenterna köptes av Bonnier Tidskrifter 2007 och har nyligen införlivats helt i Spoon Publishing.

– Att vara del i Bonnier blev inte riktigt som jag hade hoppats och en del av mina kunder kände inte riktigt igen sig i den starkt publicistiska miljön, säger Lars G Karlsson, som dock betonar att det inte ligger någon konflikt bakom hans byte av arbetsgivare.

– Absolut inte, men ibland stämmer det bara inte. Jag har ett stort behov av att befinna mig i ett öppet produktionslandskap där man lyfter och bollar idéer med varandra, och det har jag hittat på Minnesota, säger Lars G Karlsson.

På Minnesota blir Lars G Karlsson producent och innehållskreatör, med ansvar för att vidareutveckla Minnesotas concept-avdelning.

– Med Lars ökar vi vårt fokus på content. Det är där vi tillför värde och kan göra skillnad för våra kunder, säger Andy Pimmeshofer, vd på Minnesota, som har startat året med ytterligare fyra nyrekryteringar – Jannice Andersson, Edvard Raft, Martin Nyholm och Oscar Gunnarsson.

På Producenterna jobbade Lars G Karlsson med företag som Electrolux och Sandvik, som även Minnesota jobbar med.

Ämnen i artikeln:

Minnesota

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Missa ingenting från Dagens Media! Prenumerera på vårt nyhetsbrev helt gratis!

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.