lördag1 april

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Mindshares lövade utomhuspelare ska sälja Via

Publicerad: 3 september 2008, 12:50
Uppdaterad: 6 december 2015, 16:41

Inför Vias gemensamma event med Friluftsfrämjandet i Kungsträdgården till helgen, fyller Mindshare JCDecauxs reklampelare med löv. "Det är ett sätt att levandegöra kampanjen på", säger Eva Bodecker Thunborg, projektledare på Mindshare.


HW

Henrik Widell


Tvättmedelsvarumärket Via ägs av Unilever och har under en längre använt sloganen Smuts är bra. Därför genomför varumärket ett event i Kungsträdgården under helgen med Friluftsfrämjandet.

- Via vill verkligen kommunicera att smuts är bra i dessa tider då barn som sitter inne allt mer med tv och datorspel. Vi hoppas och tror att den här reklamlösningen skapar ordentlig uppmärksamhet runt varumärket, säger Eva Bodecker Thunborg.

I pelaren syns en utstansad pappfigur av en flicka som är på väg att hoppa ner i en hög med riktiga löv. Totalt står nio lövfyllda pelare runt om i Stockholms innerstad.

- Det är första gången det här genomförs i Sverige och vi tycker att det är kul att både Unilever och JCDecaux nappade på idén.

Mindshare gjorde tidigare i år en annan udda utomhuslösning för Unilever. När produktserien Dove Fresh Touch lanserades installerade Mindshare doftande utomhustavlor i Stockholm, Göteborg och Malmö.

- Utomhus är ett bra medium att överraska med, säger Eva Bodecker Thunborg.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev