Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag27.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Microsofts marknadschef går till Cygate

Publicerad: 17 April 2015, 07:58
Uppdaterad: 6 December 2015, 12:04

Eva-Lotta Jonsvik ska förstärka Cygates satsning på närproducerade it-tjänster.


Eva-Lotta Jonsvik har tidigare varit marknadschef på Microsoft Sverige, där hon bland annat har haft pr-ansvar för Microsofts molntjänster. Nu lämnar hon företaget och blir marknadschef på Cygate som ägs av TeliaSonera.

– Det är ett företag vars utveckling jag följt med spänning under alla år i branschen. Jag ser dem som Sveriges bästa systemintegratör och jag ser fram emot att bidra till att ytterligare befästa Cygate som marknadsledare i Sverige, säger Eva-Lotta Jonsvik i ett pressmeddelande.

Värningen av Eva-Lotta Jonsvik är en del i Cygastes satsning på närproducerade it-tjänster som lanserades tidigare i år.

– Cygate har några av Sveriges främsta experter inom molntjänster och molnsäkerhet. I kommunikationen handlar det mycket om att våga prata om mer än teknik och att lyfta tydliga kundfördelar, säger Eva-Lotta Jonsvik och fortsätter:

– Det kommer att vara utgångspunkten i kommunikationsarbetet.

Eva-Lotta Jonsvik har också varit marknadschef för Caperio och Sourcecom. Hon är också kursledare på kommunikatörsutbildningen vid Företagsuniversitetet i Stockohlm.

Andreas Gabrielsson

andreas.gabrielsson@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.