Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag02.12.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Metro planerar flytt till MTG

Publicerad: 2 Februari 2009, 05:30
Uppdaterad: 6 December 2015, 16:23

MTG:s nya hus på Ringvägen i Stockholm börjar ta form. Nu står det klart att MTG:s systerbolag Metro med stor sannolikhet kommer att flytta in på ett av våningsplanen.


Skanska jobbar för fullt med att slutföra 520-miljonersbygget åt MTG på Ringvägen i Stockholm.

MTG, som idag huserar i Münchenbryggeriet, räknar med att kunna flytta in i de nya lokalerna i slutet av 2009. Det nya huset ska rymma 900 MTG-medarbetare.

Metros nya byggnad börjar ta form. Foto: Rolf van den Brink Mycket talar för att även Metro Sverige och Metro International, som liksom MTG har Kinnevik som ägare, med all sannolikhet kommer att flytta in i MTG-huset.

- Det är inte klart än, men vi tittar på det. Det finns ett våningsplan som MTG inte kommer att behöva, och där har vi möjlighet att flytta in, säger Andreas Ohlson, vd för Metro Sverige.

Metro har sedan starten 1995 suttit i alltför trånga lokaler på Kammakargatan i Stockholm.

- Vårt kontrakt går ut i slutet på det här året. Nu tittar vi på olika alternativ, och ett väldigt starkt alternativ är MTG-huset.

Fredrik Svedjetun

Chefredaktör och ansvarig utgivare

fredrik@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.