Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag03.12.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Mekonomen vill synas med Bajen

Publicerad: 5 April 2007, 08:39
Uppdaterad: 6 December 2015, 17:08

Bildelskejdan Mekonomen utökar sitt samarbete med Hammarby fotboll och blir officiell partner. Framför allt är det tv-exponering som företaget vill åt med samarbetet.


Varför har ni valt att utöka samarbetet med Hammarby Fotboll?

- Vi har haft ett väl fungerande samarbete med klubben i drygt 10 år. Det är en bra förening att jobba med, säger Mekonomens marknadschef Per-Ola Anderson.

Har publiken på Söderstadion verkligen bil?

- Jodå, i ganska stor omfattning. Men det är framför allt exponeringen av varumärket i tv vi är ute efter. Att vi syns för publiken är en extra bonus.

I och med det utökade samarbetet ska Mekonomen också arrangera små event runt matcherna på Söderstadion där företagets kunder ska bjudas in. Företaget ska också finnas med på Hammarbys bortamatcher och därmed kunna bjuda in kunder från de 115 butiker som finns runt om i landet. Mekonomens logga finns även med på Hammarbys matchtröjor. Det utökade kontraktet sträcker sig säsongen ut.

Ola Eriksson

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.