Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag26.11.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medievärldens bloggarkiv

Mediejobb – en ny tjänst för platsannonser

Publicerad: 2 December 2010, 08:38


Ämnen i artikeln:

Medievärlden

Nu lanserar vi tjänsten Mediejobb för dig som söker personal till mediehuset. Vi gör det av två anledningar:

1. Genom att skapa en levande jobbmarknad för mediehusen kan vi underlätta deras verksamhet och bidra till större rörelse på arbetsmarknaden vilket gynnar alla.

2. Vi vill utveckla en tjänst som ligger i framkant och som andra kan ta efter. Genom att själva testa en modell vi tror på kan vi både skapa nya intäkter till Medievärlden och bidra till utvecklingen av framtidens platsannonstjänster.

Hör av dig om du vill veta hur tjänsten fungerar.

Några fördelar med att platsannonsera på Mediejobb, det är:

* Träffsäkert
Med Mediejobb når du rätt människor. Medievärlden är en nischad sajt som framför allt besöks av folk som jobbar på tidningar och inom etermedier. Sajten når 9 000 – 15 000 unika läsare varje vecka. Det dagliga nyhetsbrevet har 5 200 prenumeranter.

* Prisvärt
Grundpriset för en platsannons är 1 200 kronor per vecka. Då ingår en annons med valfritt innehåll vars rubrik visas ut på sajtens alla sidor. Annonserna skickas också ut som RSS-flöde. Sedan kan den som vill själv bygga på med extratjänster som Nyhetsbrev, Sociala medier och Banner.

* Flexibelt
Du kan publicera dina annonser när du vill. Och du kan själv administrera dem, följa trafiken, och göra ändringar i annonserna. Du kan ladda upp bilder, filer och lägga in länkar i din annons.

* Socialt
Du kan få en betydligt större kontaktyta än du betalar för, eftersom mottagaren enkelt kan sprida annonsen till vänner och kollegor via Facebook och Twitter. Du kan också skicka ut din platsannons via Medievärdens Twitterkonto som har cirka 3 000 följare, och Facebook som har  cirka 1000 fans.

* Innovativt
Mediejobb kommer att utvecklas med ny funktionalitet fortlöpande. Målet är att skapa en platsannonstjänst i framkant, som andra kan hämta inspiration från när de utvecklar liknande tjänster.

Läs mer om tjänsten på sidan Mediejobb.

Axel Andén

axel.anden@almatalent.se

Ämnen i artikeln:

Medievärlden

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.