Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag27.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medievärldens bloggarkiv

Ipad-effekten slog till i onsdags

Publicerad: 21 Februari 2011, 09:49


Ämnen i artikeln:

Medievärlden

4 941 besökare i onsdags. Över 19 000 i förra veckan, varav 11 500 helt unika. Inte något rekord men siffror vi är riktigt nöjda med.

Får vi gå hem än? Det brukar vi fråga så där någon gång just efter fyra på eftermiddagen.

Det handlar inte om att kaffet eller uppslagen är slut utan frågan gäller hur många besökare vi har fått under dagen. Har vi tagit oss över 3 000 strecket anser vi oss ha rätt att fundera på hemfärd. Rent statistikmässigt.

Målet för veckan ligger på över 10 000 unika. Vilket vi slog med råge förra veckan. Tack Charlotta Friborg och Roman Pixell för det.

I början av 2010 var vi nöjda med 5 000 unika besök i veckan. Nu ligger ribban dubbelt så högt. Vilket innebär att vi om ett år har vant oss med 20 000. Kanske.

Vi konstaterar också att Medieväldens läsare är seriösa typer. Våra mest lästa artiklar handlar om Ipadstrategier (artikelserien fortsätter den här veckan) och vi är nog den enda branschsajten där en artikel om att Sydsvenskans prenumerationsmodell utmanar Apple får mer kommentarer än en text om Big Brother.

Mikael Marklund

Ämnen i artikeln:

Medievärlden

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.