Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag15.07.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medievärldens bloggarkiv

Fler länkar, färre rewrites

Publicerad: 6 Oktober 2010, 13:53


Nu är jag inte längre ensam på redaktionen och kan därmed utlova fler länkar, färre rewrites och färre korrfel.

Har suttit själv på redaktionen sedan i torsdags. Micke har visserligen skickat in en hel del material från SNDS i Oslo och Ifra Expo i Hamburg men det har ändå varit otroligt stressigt och jag har fått ta en del genvägar.

Det som framför allt blir lidande när man inte riktigt hinner med är ringandet, det blir fler rewrites från pressmeddelanden. Saker som också försämras snabbt är antalet länkar, framför allt till externa källor, och antalet korrfel. Inger Atterstam blev Inger Attestam i en rubrik och Måste blev Måstet i en annan. Tack vare att vi har välvilliga läsare som uppmärksammat oss på felen har vi kunnat korrigera dem. Det är en helt ovärderlig hjälp, som jag vill passa på att tacka för!

Idag var Caroline tillbaka och det var en otrolig lättnad, hon har bland annat sett till att intervjua de tillträdande cheferna Lena Larsson och Thelma Kimsjö, som jag hann inte hunnit med. Imorgon är också Micke tillbaka i Stockholm och vi kan gå för full fart igen!

Axel Andén

axel.anden@almatalent.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.