Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag20.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medievärldens arkiv

Zlatans nya reporterattack

Publicerad: 12 Mars 2012, 12:46

Förra månaden körde fotbollsstjärnan på en journalist. Nu har han attackerat ännu en reporter med ett svettigt pannband och chauvinism.


Ämnen i artikeln:

Zlatan Ibrahimovic

”Vad fan glor du på?”, frågade han en journalist från Sky, efter att ha stirrat ut henne. Vera Spadini hade gjort misstaget att ställa kritiska frågor till den store Zlatan. Det fick honom att ifrågasätta hennes roll ytterligare: ”Gå hem och laga mat”, ska han ha fnyst, efter att ha slängt sitt hårband (!) på henne.

Det är inte första gången som AC Milans Zlatan Ibrahimovic blivit irriterad över en kvinnlig reporter. Så sent som i februari skapade han rubriker efter att ha kört på en annan, som träffades på handen och fördes till sjukhus. Eventuella skador tycktes dock inte oroa honom. ”Ge mig en bil så kör jag på någon mer”, skämtade han efteråt.

2010, efter att ett foto publicerats som visade Zlatan i en intim omfamning med en annan man, uppmanade han en kvinnlig reporter: ”Kom förbi mitt hus och ta med din syster så får du se om jag är bög.”

Ämnen i artikeln:

Zlatan Ibrahimovic

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.