Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag05.12.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medievärldens arkiv

VLT satsar på 5-åringarna

Publicerad: 19 Januari 2007, 16:45

Vestmanlands Läns Tidning vill inte vänta till barnen blir unga vuxna. Med satsningen Barnen & Vi vill tidningen få unga föräldrar som idag inte har tidning att prenumerera.


Många ungdomar överger papperstidningen, trots att de kommer från tidningsläsande hem. Hur blir det då när de barn blir unga, som växer upp helt utan dagstidning? Av barnen i åldrarna 1-5 år bor bara hälften i hem som prenumererar på en dagstidning. De barnen får inte med sig tidningsbeteende hemifrån.

För att få fler småbarnsföräldrar att börja prenumerera inleder VLT nu satsningen Barnen & vi. Redaktionen består av en redaktör, Åza Forsman, tidigare nattchef, och en reporter, Karin Jähresten, som ska jobba med frågor som berör barn och deras föräldrar. I tidningen kommer materialet att synas fem dagar i veckan, med ett fast tema varje dag. Premiär den 14 februari.
I satsningen ingår också föreläsningar, möten och tävlingar, med och för småbarnsföräldrar.
Axel Håkansson

mvredaktion

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.