Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag29.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medievärldens arkiv

VLT prisas för Barnen & vi

Publicerad: 9 April 2008, 11:58

Avdelningen Barnen & vi i VLT blir första mottagare av det stipendium som instiftades till Sydöstranjournalisten Donald Holmgrens minne. Prissumman är på 25 000 kronor. (Rättad)


Det var för drygt ett år sedan som VLT startade Barnen & vi. Avdelningen finns i tidningen fyra dagar i veckan och leds av redaktören Åza Forsman och reportern Karin Jähresten.

Förutom många reportage om barn och föräldrar finns här också flera experter som svarar på läsarnas frågor, bland annat en barnmorska, en barnläkare och en familjerådgivare.

Materialet i papperstidningen kompletteras med en undersajt på vlt.se. Där bloggar bland annat Karin Jähresten om småbarnslivet.

Det är första gången som Donald Holmgrens stipendium delas ut. Han arbetade på Sydöstran från 1982 till sin bortgång 2006. Priset tilldelas den journalist som verkar i hans anda och ger röst åt dem som vanligtvis har svårt att bli hörda i samhället.

mvredaktion

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.