Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag31.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medievärldens arkiv

VK/Folkbladet startar politikpodd

Publicerad: 28 Maj 2015, 05:01

I podden PolitikDynamik ska två ledarskribenter från Folkbladet respektive Västerbottens-Kuriren vända och vrida på veckans politiska nyheter.


Ämnen i artikeln:

Folkbladet

Ledarskribenterna Linda Westerlind, Folkbladet, och Ola Nordebo, VK ska varje vecka diskutera vad som hänt på det politiska planet senaste veckan. Första avsnittet har premiär i dag.

Intresset för politik och samhällsfrågor är otroligt stort. Podden Politikdynamik är ett sätt att bredda intresset ytterligare och nå en ny publik. Ola och Linda är två skarpa och viktiga opinionsbildare som tillsammans kommer ge podden en spännande dynamik, säger Ingvar Näslund, chefredaktör på Västerbottens-Kuriren i ett pressmeddelande.

En av poängerna med podden är att det ska vara motsatta ståndpunkter och att båda sidor ska komma fram menar Folkbladets chefredaktör Anna Lith:

Linda och Ola står för olika ideologiska åsikter och det hoppas vi ska krydda PolitikDynamik och göra den till något alldeles extra en kontrasternas pod,

Ämnen i artikeln:

Folkbladet

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.