Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Medievärldens arkiv

Vi gör bostadsmagasin

Publicerad: 10 juni 2016, 05:14

Pressbild Sofia Wadensjö Karén. Foto: Thron Ullberg

Gör om Riksbyggens tidning Öppet hus. I oktober når den nya titeln publiken.


Ämnen i artikeln:

RiksbyggenVi

Riksbyggens tidning Öppet hus har en upplaga på närmare 300 000 exemplar. När det blev klart att tidningen skulle göras om valde Riksbyggen att samarbeta med Vi Media AB. Resultatet blir en helt ny tidning som kommer ut i oktober.

”Vi är så stolta över att vi fick förtroendet att se över Öppet hus och göra om den till en ännu mer läsvärd titel. Tidningen går ut brett – med en stor upplaga över hela landet och till alla åldrar – men fokuserar på något som verkligen berör, det egna boendet. Att få göra riktigt angelägen journalistik kring det ämnet är en ynnest”, säger Sofia Wadensjö Karén, vd på Vi Media AB.

Innehållet i det nya bostadsmagasinet ska enligt ett pressmeddelande inspirera, underhålla och bidra till kunskap i alla frågor som rör boendet, bostadspolitiken och hemmet.

”Bostadsfrågorna är en av de absolut hetaste samhällsfrågorna just nu och kommer att vara det under lång tid framöver. Tillsammans med Vi Media AB vill vi skapa en tidning som både fångar bostadsdebatten och vardagen för de cirka en halv miljon människor som bor i bostäder som Riksbyggen förvaltar”, säger Riksbyggens kommunikationschef Britta von Schoultz.

Linnéa Kihlström

Redaktör och reporter

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

RiksbyggenVi

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev