Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag21.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medievärldens arkiv

VF:s förre försäljningschef går till Mittmedia

Publicerad: 30 Juni 2017, 07:19

Rickard Mäkitalo blir ny försäljningschef för Mittmedia i Västmanland.

Rickard Mäkitalo tar omedelbart över ansvaret för Mittmedias försäljning i region Västmanland.


Ämnen i artikeln:

Mittmedia

Rickard Mäkitalo har lång erfarenhet av såväl nationell som lokal medieförsäljning. Han har en tidigare arbetat på medieföretag såsom Riksmedia, MTG och MTV Networks. Hans senaste roll var som försäljningschef på Värmlands Folkblad. Ett uppdrag han klev på i oktober 2014.

”Det känns grymt kul att börja på Mittmedia med ansvar över företagsmarknaden i Västmanland. Både koncernen och regionen är inne i en oerhört spännande och expansiv utvecklingsfas där jag ser en stor potential. Jag brinner för att jobba med människor och har alltid älskat att tillsammans med mina medarbetare skapa lönsamma affärer tillsammans med kunderna. Vidare hoppas jag att mina erfarenheter och kunskaper inom ledarskap, försäljning och marknadsföring ska bidra till fortsatt utveckling”, säger Rickard Mäkitalo, som tillträder omgående.

Staffan Lönner, företagsmarknadschef i Mittmedia, är nöjd över rekryteringen:

”Det känns verkligen bra att vi har lyckats värva Rickard till Mittmedia. Med den bakgrund och de erfarenheter han har, både från vår bransch och andra branscher, är jag säker på att han kommer bli en tillgång för hela Mittmedia. Jag känner stor trygghet i att ha Rickard med oss inför de utmaningar vi har och står inför.”

Linnéa Kihlström

Redaktör och reporter

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Mittmedia

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.