Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

lördag12.06.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medievärldens arkiv

Vattenfalls vd ny ordförande för NTM

Publicerad: 20 maj 2015, 09:38

Magnus Hall, vd för Vattenfall, är ny ordförande för NTM-koncernen. Han tror på papperstidningen och ser inte konstellationen Mittmedia/Svenska Dagbladet som ett hot. I nuläget.


Ämnen i artikeln:

VattenfallNTM

Magnus Hall har tidigare varit vd för Holmens. Så det är kanske inte konstigt att han tror på papperstidningarna när han nu tar över som ordförande för NTM-koncernen efter Göran Lundin.

Vi ska behålla papperstidningen så länge vi kan och jag ser faktiskt ingen bortre gräns för detta.  Samtidigt måste vi fortsätta utveckla nytt material som både våra läsare och våra annonsörer vill ha. Vi ska helt enkelt göra det vi är bra på, säger han till Norrköpings Tidningar.

Konkurrensen från Mittmedia/Svenska Dagbladet ser han inte som någon fara.

Eftersom vi jobbar lokalt och de inte finns på samma marknad är inte utgångspunkten att vi kommer att konkurrera direkt. Men sedan vet vi inte hur de nya digitala medierna kommer att utvecklas och spridas.

Se hela intervjun här:

Ämnen i artikeln:

VattenfallNTM

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.