Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag14.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medievärldens arkiv

Vad var bäst på SSWC, Johan Silfversten Bergman?

Publicerad: 20 Augusti 2012, 10:52

I helgen hölls konferensen SSWC för fjärde året. SvD:s utvecklingsredaktör Johan Silfversten Bergman var på plats.


En session om nördiga föräldrar och teknik, om hur man som förälder ska låta barnen närma sig ny teknik, vilka appar som finns, och hur dagis ska jobba med det. Schibsted hade en bra session om gammelmedias utmaningar, den kom in på en väldigt hög nivå och lyckades hålla den.

Men som alla år är det bästa egentligen det som händer mellan sessionerna, det är då det glimmar till.

Hur tycker du SSWC förändrats över tid?

Jag tycker att det har blivit mer entreprenörer och mer business. Det känns lite tråkigt att det inte är fler från mediebranschen där, och att det är ungefär samma gäng mediepersoner varje gång.

Men det var ganska många från Aftonbladet i år?

Jo, men var är lokaltidningarna? Det känns som ett givet tillfälle att åka dit och få bra input och få veta vad folk kommer att prata om det kommande året.

Det räcker att åka dit och lyssna och samtala. Det är högt och lågt men sammantaget är det en bra känsla och jag fick många idéer inför hösten av att snacka med folk. Det gäller bara att sålla lite bland välkammade entreprenörer och flummiga konsulter.

Axel Andén

axel.anden@almatalent.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.