Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag22.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medievärldens arkiv

UR hämtar från Expressen

Publicerad: 25 Mars 2019, 10:12

UR:s nya produktionschef heter Fredrik Borggren och kommer närmast från Expressen.

Fredrik Borggren, tidigare tv-teknikchef på Expressen, är ny produktionschef på Utbildningsradion (UR).


Ämnen i artikeln:

Expressen

Fredrik Borggren kommer närmast från rollen som teknikchef på Expressen TV och DI TV. Dessförinnan arbetade han många år på SVT. Men nu står det att han går tillbaka till public service, fast denna gång till Utbildningsradion, där han blir produktionschef och tar plats i utbudsledningen.

”Jag ser fram emot att komma till UR och vara en del i den stora satsning som påbörjats, det kommer bli en otroligt spännande resa. Sedan tycker jag att UR har ett väldigt viktigt uppdrag som känns bra att arbeta med. Jag har själv barn i skolålder som använder UR i sitt lärande varje vecka och att på detta sätt vara med och bidra till deras lärande känns väldigt bra,” säger Fredrik Borggren, som tillträder tjänsten i maj.

Charlotte Bjärhov, ansvarig för rekryteringen, kommenterar:

”Vi är mycket glada över denna rekrytering. Fredrik har stor erfarenhet av såväl public service som teknik och produktion och kommer att vara en tillgång för UR i vårt ständiga arbete att utveckla produktionen för att nå fram till användare och publik. Tillsammans med Fredrik kommer Produktionsavdelningen att fortsätta att förbättra och effektivisera våra produktioner.”

Linnéa Kihlström

Redaktör och reporter

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Expressen

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.