Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag14.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medievärldens arkiv

Två nyrekryteringar till Hänt-gruppen

Publicerad: 20 Maj 2016, 08:06

Plockar Anders Burström från Aftonbladet och Expressens Johanna Bladh.


Ämnen i artikeln:

Hänt-gruppen

Rollen som redaktionschef för Hänt-gruppen tillfaller Anders Burström och Johanna Bladh blir reporter på Hänt-redaktionen.

Anders Burström är i dag produktägare på Aftonbladets branded content-avdelning. Dessförinnan har han varit nyhetschef på Aftonbladet TV. Som redaktionschef för Hänt-gruppen kommer han ha det operativa dagliga ansvaret för Hänt-gruppen där Hänt Bild, Hänt Extra, Hänt i Veckan, Hänt.se och TV-guiden ingår:

”Jag har haft många fantastiska år på Aftonbladet, men den här chansen kändes för spännande för att inte hoppa på. Har fått ett tydligt uppdrag att vara med och bidra till Aller medias vision för Hänt-gruppen. Det känns mycket inspirerande och jag längtar efter att få komma igång”.

Och som ny reporter till redaktionen kommer alltså Johanna Bladh som därmed lämnar reporter- och programledaruppdraget på Expressen tv:

”Vi ska lyfta fram engagerande ämnen inom nöjesvärlden. Kändisarna har mer viktiga saker att berätta än vad vi får läsa om idag. Jag brinner för att göra underhållande nöjesjournalistik i alla kanaler, och att få göra den här resan med alla Hänt-titlar känns fantastiskt stimulerande. Jag är verkligen peppad på att få köra igång”, säger Johanna Bladh.

Hon tilltäder tjänsten den 1 augusti.

Linnéa Kihlström

Redaktör och reporter

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Hänt-gruppen

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.