Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag28.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medievärldens arkiv

TV400 blir TV11 och fokuserar på de unga tittarna

Publicerad: 11 November 2010, 08:45

TV400 byter namn till TV11 när den relanseras nästa år. Det blir fullt fokus på underhållning och inriktning mot en yngre publik.


Ämnen i artikeln:

TV4

”Med TV11 tar vi ytterligare ett stort kliv för att utmana konkurrenterna inom det yngre segmentet. TV11 är en kanal för dem som älskar tv och som i första hand ser tv som underhållning. Mycket glimten i ögat, stor humor och många sköna snackisar väntar tv-publiken”, säger Åsa Sjöberg, programdirektör TV4-Gruppen, i ett pressmeddelande.

TV11 kommer att sända en ny säsong av Big Brother, serier som Glee, Heroes, Californication, 30 Rock och American Idol, samt nya och kommande humorserier som Mixed Signals, Raising Hope och Worst Week, realityshowen Rupauls Drag Show Race och ”blockbuster”-filmer, exempelvis Borat, X-Men-filmerna och No country for old men. Inom kort presenteras ytterligare programsatsningar, enligt pressmeddelandet.

Axel Andén

axel.anden@almatalent.se

Ämnen i artikeln:

TV4

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.