Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag22.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medievärldens arkiv

TV4 värvar Com hem-chef

Publicerad: 8 December 2015, 11:42

Henri Caddeo blir ny CTO för Bonnier Broadcasting med ansvar för teknikutvecklingsarbetet inom TV4-Gruppen, C More, MTV och Nyhetsbolaget.


Han är idag CTO (Chief Technical Officer) för Com hem och har tidigare bland annat varit Head of Solution för Ericssons medielösningar, chef för Telenors digitala tv-plattformar, utvecklingsdirektör och biträdande CTO för Canal Digital och teknikdirektör för Boxer.

På Bonnier får han uppdraget att organisera ihop produkt- och teknikutvecklingsarbetet för hela affärsområdet Broadcasting.

”Jag är väldigt glad över att Henri har tackat ja till att börja hos oss. Hans huvuduppgift blir att bygga en högkvalitativ teknikorganisation för framtiden, som sätter tekniken i samma finrum som innehållet, och där vi lika ofta pratar teknik och användarupplevelse som program och försäljning. Med sina tunga meriter och breda erfarenhet av att röra sig i gränssnitten mellan affär och användarupplevelse, samt mellan klassisk teknik och online-tv-världen, har jag svårt att se någon annan som skulle passa bättre i den här rollen”, säger Casten Almqvist, affärsområdeschef Bonnier Broadcasting, i ett pressmeddelande.

Axel Andén

axel.anden@almatalent.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.