Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag26.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medievärldens arkiv

TV4 skär ner på lokalbevakningen

Publicerad: 10 Oktober 2013, 07:27

TV4 lägger ner sin lokalbevakning i Stockholm samtidigt som flera andra lokalredaktioner centraliseras. Omkring 15 tjänster försvinner.


Ämnen i artikeln:

TV4

Samtliga förändringar ska enligt Journalisten vara genomförda före årsskiftet.

När den lokala bevakningen i Stockholm läggs ner ska tittarna istället få ”ett urval av de mest intressanta lokalnyheterna från övriga 24 lokala editioner runt om i Sverige”.

Stockholm är redan intensivt bevakat av vår riksredaktion. Vi har också alla möjligheter att snabbt bevaka en händelse var som helst i Stockholm genom direktsändning för TV4 Play. Samtidigt producerar våra lokala redaktioner ute i landet ett hundratal nyheter varje dag. Många av dem är spännande, angelägna eller viktiga oavsett var du bor. Vi tror att ett urval av de bästa nyheterna kan ge publiken i huvudstaden ännu mer.

Det säger TV4-gruppens programdirektör Viveka Hansson i ett pressmeddelande.

Bevakningen av Helsingborg ska göras från redaktionen i Malmö, Borås ska bevakas av Göteborgsredaktionen och Linköping från Norrköping.

Ämnen i artikeln:

TV4

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.