Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Söndag25.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medievärldens arkiv

TV4 Plus säljer lokal reklam

Publicerad: 6 Oktober 2010, 06:13

Första halvåret 2011 börjar TV4 sälja lokalt och regionalt annonsutrymme i TV4 Plus.


Ämnen i artikeln:

TV4TV4 Plus

TV4: är redan landets största kommersiella lokala nyhetsförmedlare, med 25 lokal-tv stationer och 30 sändningsområden och säljer lokal reklam i hela landet.

Nu ska även nischkanalen TV4 Plus börja sälja reklam på lokal nivå.

Att finnas nära både tittare och kunder är en viktig del i TV4 Sveriges strategi. Likaså att erbjuda våra annonsörer bra lösningar för att få både räckvidd och effekt för sina kampanjer. Genom att nu öppna upp för lokal nedbrytning av tv-reklam även i TV4 Plus öppnar vi samtidigt upp för en mängd nya möjligheter för landets alla lokala och regionala annonsörer, vars intresse för tv-reklam är stort och ökande, säger TV4 Sveriges vd Åsa Severed i ett pressmeddelande.

TV4-Gruppen

TV4-Gruppen består i dag, utöver huvudkanalen TV4, av  över 30 tv-kanaler i hela Norden – inom både fri-tv, mini-pay- och  premiumområdet – 25 lokal-tv-stationer och en mängd andra verksamheter  och tjänster på nätet, i mobilen och on demand. TV4 Sverige AB är ett  helägt dotterbolag inom TV4-Gruppen.

Axel Andén

axel.anden@almatalent.se

Ämnen i artikeln:

TV4TV4 Plus

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.