Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Söndag12.07.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medievärldens arkiv

TV4 och Expressen letar webbsamarbeten

Publicerad: 22 April 2009, 09:11

TV4-Gruppen och Expressen intensifierar sitt arbete för att hitta nya områden och tjänster som de båda mediehusen gemensamt kan utveckla till lönsamma verksamheter samtidigt som de bevarar och utvecklar de befintliga varumärkena.


Ämnen i artikeln:

TV4Jan SchermanBengt OttossonExpressen

TV4-Gruppen och Expressen har under de senaste åren ingått och genomfört olika samarbeten, bland annat TV4 Sport med Sport-Expressen, rörliga bilder på nätet och TV4 Expressen Mobilab, som ska utveckla mobila tjänster.
Om vi ska klara av att fortsätta vara ledande inom det här området måste vi samarbeta mera, säger Jan Scherman, vd för TV4-Gruppen, bland annat i ett pressmeddelande.
I arbetet, som leds av företagens båda vd:ar, utreds bland annat hur samarbetet kan utvecklas kring webbaserade produkter, innehåll och tjänster.
Genom attutveckla nya tjänster och områden kan vi få ett ännu större genomslag för våra verksamheter, och därigenom också nå ökad lönsamhet, säger Bengt Ottosson, vd för Expressen, i pressmeddelandet.

mvredaktion

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.