Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Medievärldens arkiv

Tredje Statsmakten startar krukväxtpodd

Publicerad: 12 december 2017, 13:27

Mediernas producent Therese Rosenvinge och programledare Jonna Westin startar nu en podd för krukväxtentusiaster. Projektet är ett sätt att testa poddmarknaden.


Produktionsbolaget Tredje Statsmakten är mest känt för programmet Medierna i P1 men gör också andra produktioner som Söndagsintervjun. Intitativtagare är journalisten och krukväxtälskaren Therese Rosenvinge som också är producent för Medierna.

”Intresset för krukväxter har exploderat i Sverige och i sociala medier är engagemanget bland krukväxtentusiaster enormt. Men i etablerade medier pratas det mest om odling och trädgård. Vi är övertygade om att det finns en stor törst efter växtsnack med fönsterbrädan i fokus”, säger Therese Rosenvinge i ett pressmeddelande.

I Krukväxtpodden ska svara på frågor som ”Vilka krukväxter trendar just nu? Hur sköter jag bäst mina krukväxter på vintern? Hur knyter man sin egen ampel?” Varje avsnitt kommer att gästas av olika experter

”Åtminstone så här i början är det här ett projekt som drivs av entusiasm – men det ger oss också chansen att mycket konkret fördjupa våra kunskaper om poddmarknaden”, säger Tredje Statsmaktens vd Lasse Truedson.

Axel Andén

axel.anden@almatalent.se

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev