Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag20.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medievärldens arkiv

Tre nya kolumnister till Aftonbladet

Publicerad: 19 Mars 2018, 09:32

Malin Persson Giolito, Ulrica Schenström och Micael Dahlen är nya kolumnister i Aftonbladet.


Ämnen i artikeln:

Aftonbladet

De nya kolumnisterna ska ge läsarna nya perspektiv på aktuella skeenden.

”Våra kolumnister är viktiga röster i det dagliga nyhetsflödet. Nu har vi engagerat tre mycket spännande profiler som med sina vitt skilda perspektiv breddar Aftonbladets journalistik”, säger Lena K Samuelsson, Aftonbladets publisher, till Aftonbladet.

Malin Giolito Persson, vars första kolumn publicerades i lördags, är författare och jurist. I många år arbetade hon på en advokatbyrå samt från EU-kommissionen i Bryssel.

Ulrica Schenström är kommunikationsrådgivare och ordförande för Moderatkvinnorna. Schenström medverkar också som politisk kommentator i Aftonbladets ledarredaktions podd Åsiktskorridoren. Under åren 2006-2007 var hon Fredrik Reinfeldts statssekreterare i statsrådsberedningen med ansvar för stab, inrikesplanering och kommunikation. Hennes premiärkolumn publiceras i dag måndag.

Micael Dahlen är talare, författare och forskare inom ämnen som reklam och kommunikation. Som 34-åring utnämndes han till professor i ekonomi på Handelshögskolan i Stockholm. Sin debut som Aftonbladet-kolumnist gör han den 26 mars.

Linnéa Kihlström

Redaktör och reporter

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Aftonbladet

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.