Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Medievärldens arkiv

Tre nya chefer på Expressen

Publicerad: 12 december 2014, 09:23

Johanna Odlander lämnar UNT för att bli editionschef för sociala medier på Expressen. Tidningen får också ny bildchef och redigeringschef.


Ämnen i artikeln:

Expressen

Johann Odlander, som idag är nyhetschef på Upsala Nya Tidning, blir editionschef sociala medier på Expressen i mitten av januari. Tjänsten innebär att hon ska driva produkt- och teknikutveckling inom sociala medier tillsammans med utvecklingsredaktör Dan Edström.

”Johanna har en bred nyhetserfarenhet från flera kanaler, vilket är centralt i när vi vill utveckla sociala medier till en integrerad del av Expressens nyhetsarbete. Hon är också en van arbetsledare och blir ansvarig för att bemanna och organisera vår kraftigt växande sociala medier-redaktion för nästa steg i utvecklingen”, säger Klas Granström, redaktionschef för digitala medier på Expressen, i en kommentar.

Karolina Westerdahl blir ny bildchef på tidningen och kommer att leda de frilansande fotografernas arbete. Hon har tidigare varit bland annat redigeringsledare för Expressen och nyhetschef på Expressen.se.

Sara Ojasoo blir ny redigeringsledare på Expressen. Hon kommer från en tjänst som redigerare för Expressen.

Axel Andén

axel.anden@almatalent.se

Ämnen i artikeln:

Expressen

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev