Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag22.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medievärldens arkiv

Tre generationer Hjörne i styrelsen

Publicerad: 26 Maj 2008, 06:42

Med Josefin Hjörne Meyer, 27, har Stampen tre generationer Hjörne i styrelsen. - Jag tror det är jätteviktigt för kontinuiteten och långsiktigheten i de beslut som tas här, säger Ann Flyning, kommunikationschef i Stampen-gruppen.


Josefin Hjörne Meyer har dubbla examina i medie- och kommunikationsvetenskap och psykologi vid Göteborgs universitet och en medieutbildning från Suffolk University i Boston. Hon har också läst en termin på Poppius i Stockholm och varvade studierna med arbete på tidningen Amelia, tre dagar i veckan.

Hon jobbar för tillfället med rekryteringsfrågor på Bohmans i Göteborg och sitter med i Göteborgs-Postens styrelse sedan drygt två år tillbaka.

I Stampens styrelse är Lars Hjörne hedersordförande och Peter Hjörne vice ordförande. Josefin Hjörne Meyer går in som ordinarie styrelseledamot och ersätter Mats Reimertz, vilket gör att styrelsen nu består av fyra kvinnor och åtta män.

– Det finns inget mål just när det gäller styrelsen, men generellt är målet att få in fler kvinnor. I ledningsgruppen har vi nu 3 kvinnor och 4 män, säger Ann Flyning.
Axel Håkansson

mvredaktion

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.