Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Medievärldens arkiv

Toppchef återvänder till Bonnier

Publicerad: 23 oktober 2018, 07:28

Mia Lindqvist blir ny programchef på Bonnier Broadcasting.

Mia Lindqvist, i dag innehållsansvarig på Schibsted Brand Studio, återvänder till sin tidigare arbetsgivare för att bli programchef för allmän-tv på Bonnier Broadcasting.


Ämnen i artikeln:

TV4Bonnier Broadcasting

Efter fyra år utanför Bonnier återvänder nu Mia Lindqvist till koncernen. Den 10 december tillträder hon rollen som programchef för allmän-tv på Bonnier Broadcasting. Uppdraget delar hon med nuvarande programchef Susanna Jacobsson.

”Det känns superroligt att komma tillbaka till Bonnier Broadcasting och jag ser fram emot att vara del av det arbete som redan görs med att producera och säkerställa innehåll i världsklass. Jag vet ju vilka otroligt duktiga människor som jobbar på programavdelningen och är jätteglad över att bli erbjuden en plats i det gänget”, säger Mia Lindqvist i ett pressmeddelande.

Efter över 15 år och flera chefspositioner på TV4 och Nyhetsbolaget lämnade Mia Lindqvist Bonnier 2014. Sedan dess har hon varit program- och affärschef på Aftonbladet TV och nu senast innehållsansvarig på Schibsted Brand Studio.

”Mia Lindqvist kombinerar djupa kunskaper inom publicistik och utgivarskap med en gedigen erfarenhet av digitalt innehåll och programmakande. Att få välkomna Mia tillbaka till Bonnier Broadcasting känns enormt roligt, hon kommer att vara en nyckelspelare i vår programverksamhet framåt”, säger Cathrine Wiernik, programdirektör för allmän-tv på TV4.

Linnéa Kihlström

Redaktör och reporter

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

TV4Bonnier Broadcasting

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev