måndag6 februari

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Medievärldens arkiv

Titti Schultz tar över P4 Extra

Publicerad: 16 augusti 2018, 10:54

Titti Schultz. Foto: Peter Knutson

Sveriges Radios största aktualitetsprogram, P4 Extra, får den mångåriga radioprofilen Titti Schultz som ny programledare.


Linnéa Kihlström

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se


Sedan i januari 2017 har Titti Schultz lett P5 STHLM:s morgonprogram. Men om en dryg månad kliver hon på sitt nya uppdrag som programledare för P4 Extra. Hon ska hålla i programmet måndagar till torsdagar när sändningen sker från Stockholm.

”Det här ska bli så himla kul! Att få möjligheten att leda Sveriges största aktualitetsprogram i radio är hedrande och en ny utmaning. Jag har sänt radio i över 20 år men det här är en annan sorts program – fast fortfarande med en blandning av allvar, humor och värme. Jag ser fram emot att få sätta min prägel på P4 Extra”, säger Titti Schultz i ett pressmeddelande.

Förutom Titti Schultz programleder Erik Blix, Sarit Monastyrski och Svjetlana Pastuhovic programmet återkommande.

”Det känns oerhört roligt att få knyta Titti Schultz till vårt P4 Extra-team. Som programledare för P4 Extra från Stockholm blir hon en viktig röst och guide för lyssnarna med sin långa erfarenhet och stora bredd som journalist”, säger Dan Granlund, kanalansvarig för P4, i en kommentar.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev