Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag24.11.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medievärldens arkiv

Tidningar taggar träningslystna

Publicerad: 17 Maj 2013, 06:00

Taggade.se är en sajt för alla tränings- och tävlingssugna i främst Sydostsverige. Bakom satsningen står sex tidningar i Gota Media.


Ämnen i artikeln:

Gota Media

Vi vet att det finns ett jättestort intresse för att hålla sig i form, säger Gunilla Sax, tidningschef på Barometern och även ansvarig utgivare för  Taggade.se som har premiär i dag. Där ska läsarna få såväl tips om var och när nästa tävling är som träningstips och allmänna hälsoråd.

Sajten är ett gemensamt projekt av Barometern-OT, Smålandsposten, BLT, Kristianstadsbladet, Ystads Allehanda och Trelleborgs Allehanda.

Det är det som möjliggjort det här, säger Gunilla Sax.

Allt material som finns på sajten i nuläget är sådant som redan publicerats i någon eller några av tidningarna.

Målet är också att ha kommersiella budskap på sajten. Men ännu så länge är annonsutrymmena tomma.

Det var svårt att sälja när vi inte hade något att visa. Men nu ska det nog gå bättre, säger Gunilla Sax som tror att det kan bli både paket med annonsering i tidningarna och vissa som bara vill synas på sajten.

När är nästa lopp du ställer upp i?

Jag ska springa Margaretaloppet i Kalmar den 29 maj. Det är fem kilometer och jag hoppas klara av det på 26 till 27 minuter.

Ämnen i artikeln:

Gota Media

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.