Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag20.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medievärldens arkiv

Tidningar stöttar kampen mot bröstcancer

Publicerad: 26 Oktober 2012, 07:27

Oktober har rosa förtecken i år. Rosa-bandet kampanjen vill sätta fokus på bröstcancer och dagstidningarna hakar på. UPPDATERAD


nu tycker jag att vi börjar prata om bröst. Och vad som kan hända med dem. Och jag börjar med en tillbakablick Min bröstresa började den 3 februari.

Så skriver Laholms Tidnings tidningschef Mona Davidsson i sitt första inlägg i Bröstbloggen som hon startade när mammografin visade att hon drabbats av bröstcancer.

Katrineholms-Kurirens etta idag ägnas till stora delar åt kampanjen. Tidningen har träffat två av de som överlevt sjukdomen.

I morgon kommer samtliga tidningar inom Skånemedia, Kristianstadsbladet, Trelleborgs Allehanda och Ystads Allehanda att tryckas på rosa papper. Även deras sajter kommer att vara rosa under helgen.

Läsare hörde av sig till oss och till henne och tackade för en stark berättelse, säger Folkets chefredaktör Marie Hillblom.

På HD.se har besökarna kunnat lägga bud på Landskrona BoIS rosa bortatröjor.

Vad gör din tidning? Mejla gärna och berätta!

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.