Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Medievärldens arkiv

Thomas Peterssohn lämnar HSS Media

Publicerad: 23 augusti 2017, 10:40

Anna-Mari Karhunen blir ny vd för finska HSS Media

Anna-Mari Karhunen blir ny vd för finska HSS Media, och tar över efter Thomas Peterssohn som varit tf vd sedan i våras. UPPDATERAD


Thomas Peterssohn fortsätter som interimsvd fram tills Anna-Mari Karhunen tillträder tjänsten 1 oktober.

– Jag jobbar för fullt med att slutföra interimuppdraget på HSS Media med och lämna över till nya vd:n under hösten. Därefter kommer jag att fokusera på egna investeringar och entreprenörsprojekt. Jag har investerat i Storssle och Bovision och har ytterligare en handfull projekt på gång, säger Thoams Peterssohn till Medievärlden.

Anna-Mari Karhunen kommer närmast från ett jobb som marknadsföringsdirektör på IT-tjänsteföretaget Efecte och har tidigare haft ledande poster på mediebyrån Caratoch digitalbyrån Isobar.

– Vi får en vd med lång erfarenhet av medie- och reklambranschen. Hon har dessutom drivit digitaliseringsprocesser och är duktig på att leda organisationer i förändring, säger HSS Medias styrelseordförande Henry Backlund.

HSS Media ger ut tidningarna Vasabladet, Österbottens Tidning och Syd-Österbotten.

Axel Andén

axel.anden@almatalent.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.