Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag24.11.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medievärldens arkiv

Thomas Grahl ny Gota-chef

Publicerad: 4 Juni 2014, 12:02

Thomas Grahl, tidigare vd för Skånska Dagbladet och Berling Media, blir ny affärsområdeschef inom Gota Media.


Ämnen i artikeln:

Gota Media

Thomas Grahl blir affärsområdeschef för Kalmar och Öland, med ansvar för Barometern-OT, Östran-Nyheterna, Ölandsbladet och Kalmar läns tidning.

Jag är taggad till tusen. Gota Media har ovanligt goda förutsättningar att rida vågen. Det finns en klart utmejslad idé om varför man finns och varför man driver tidning, och det finns resurser, en god ekonomi. Dessutom gör Gota väldigt bra tidningar.

Kommer du att lägga ner Östran?

Nej, meningen är att låta hundra blommor blomma. Jag tror på att ha så många skyltfönster som möjligt till butiken. Så länge det finns läsare för en tidning med den speciella tonträff som Östran har så kommer tidningen att finnas kvar.

Vilka frågor kommer att finnas högst på agendan?

Det vet jag inte än, det blir den dagordning som verkligheten sätter. Men ambitionen är att samla kraft för att få fart på utvecklingsarbetet.

Thomas Grahl tillträder 1 september och blir då blir en av fem affärsområdeschefer inom Gota Media.  De övriga affärsområdena är Sjuhärad, Kronoberg, Blekinge och Skåne.

Axel Andén

axel.anden@almatalent.se

Ämnen i artikeln:

Gota Media

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.