Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag17.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medievärldens arkiv

Sydsvenskans ledare är inte till salu

Publicerad: 29 April 2013, 07:13

Antingen ljuger hon. Eller så vet hon inte vad en ledare är för något. Sydsvenskans Heidi Avellan ger inte mycket för konsulten som säger sig få in material på ledarsidan.


Ämnen i artikeln:

Sydsvenskan

40 000 kronor kostar konsultens Christine Jönssons påverkanspaket. Där ingår också möjligheter att få in text på Sydsvenskans ledarsida. Det skriver Aftonbladet i dag.

framför allt har jag i mitt nätverk en kille som är gammal journalist som jobbar väldigt mycket med just den biten. Då kan man mycket väl jobba med att komma in på ledarsidor, ja i Sydsvenskan, det är alltid svårare om man börjar att ge sig på Dagens ¬Nyheter och sånt för att då ¬kräver det lite mer så att säga.

Hon påstår också att hon varit med och skrivit på texter som sedan publicerats på ledarsidan.

Jag kan garantera att det är ledarskribenterna som skriver texterna i tidningen, säger Heidi Avellan, politisk chefredaktör på Sydsvenska Dagbladet.

Hedi Avellan sågar konsulten vid fotknölarna.

Antingen vet hon inte vad en ledare är. Då är hon diskvalificerad av den anledningen. Eller så ljuger hon. Och då är hon diskvalificerad av den anledningen. Hur som helst skulle jag inte rekommendera henne.

Ämnen i artikeln:

Sydsvenskan

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.