Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag17.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medievärldens arkiv

Sydsvenskan.se över 500 000 unika besökare

Publicerad: 16 April 2013, 05:44

I början av februari släppte Sydsvenskan sin betalmodell. Men det verkar inte påverka trafiken. För nu har sajten passerat 500 000 unika besökare per vecka.


Ämnen i artikeln:

Sydsvenskan

Det var en nyhetsintensiv vecka med förorenat dricksvatten i Lund, en sexbrottsdömd fotbollsspelare och allsvenska matcher.  Så Sydsvenskans tidigare trafikrekord på 496 000 unika besökare är nu historia.

Förra veckan hade sajten 510 000 unika besökare och nyhetschefen Niklas Lundell är glad.

Den betalmodell som släpptes i februari och innebär att icke-prenumeranter som vill ha tillgång till allt material måste betala har inte inneburit något trafiktapp.

Efter att vi introducerade våra nya prenumerationserbjudanden på Sydsvenskan.se har trafiken fortsatt att öka och det är vi naturligtvis väldigt glada över, säger han till den egna sajten.

Det är dock inte bara bra nyheter som är orsaken till det nya rekordet. Den senaste tiden har siffrorna flera gånger legat nära det tidigare rekordet. Det förklarar Niklas Lundell med bland annat en hårdare satsning på nyheter och en tydligare plan för när och hur de ska publiceras.

Ämnen i artikeln:

Sydsvenskan

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.