Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

lördag12.06.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medievärldens arkiv

Sydsvenskan kör ”slow-tv” med gräsläggning

Publicerad: 12 mars 2015, 10:16

Malmö FF har investerat miljoner i kvalitetsgräs på rulle som anländer till stadion idag. Sydsvenskan direktsänder utrullningen under 24 timmar.


Ämnen i artikeln:

Sydsvenskan

Malmö FF har inlett året med ett storförvärv från Nederländerna. Idag anländer rullen med kvalitetsgräs till stadion i Malmö och Sydsvenskan filmar live.

”Det här är vårt avstamp inför den allsvenska premiären på Sydsvenskan.se. Intresset är all time high och vi ser en kraftig ökning av trafik och engagemang kring allt som rör MFF på sajten, säger Mattias Pehrsson, chef för Sydsvenskan.se.

Direktsändningen av gräsläggningen pågår i 24 timmar, med intervjuer med de inblandade varje hel timme.

”Vi ser en kraftig tillväxt inom rörligt på Sydsvenskan.se och det här är årets första slow-tv format på satjen. Vi har dessutom goda erfarenheten från våra satsningar inom just slow-tv på HD.se. Vem minns inte bevakningen av Majestic Maersk, världen största containerfartyg, passage genom Öresund”, säger Marcus Ekdahl, nyhetschef på Sydsvenskan.

Sändningen och hålltiderna finns här.

Axel Andén

axel.anden@almatalent.se

Ämnen i artikeln:

Sydsvenskan

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.