Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag28.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medievärldens arkiv

SVT Play får ny redaktionschef

Publicerad: 15 Juni 2017, 11:19

Karin Almers Foto: SVT

SVT plockar Karin Almers från Schibsted.


Ämnen i artikeln:

SVT Play

Karin Almers arbetar i dag som CRM- och kampanjchef på Aftonbladet. Hon är också en del av Aftonbladets onlineledningsgrupp. Men från och med i höst blir hon redaktionschef för SVT Play.

”Jag är väldigt glad och nöjd med rekryteringen av Karin Almers. Hon kommer att tillföra viktig kompetens kring konvertering och nyttjandet av data i vår resa mot ett mer personligt Play”, säger Susanna Balsvik, chef för SVT Planering, till SVT:s interntidning Vipåtv.

Karin Almers ser fram emot sitt nya jobb:

”Jag är ett stort fan av SVT Play och allt fantastiskt innehåll som SVT producerar och distribuerar och ser fram emot att fortsätta utveckla tjänsten tillsammans med Play-redaktionen”, säger Karin Almers.

I januari stod det klart att SVT planerade att starta en Play-redaktion i samband med en omorganisering av SVT:s ledningsenheter. Sedan i mars i år tillhör nya redaktionen SVT Planering. Den 1 juni förstärktes Play-redaktionen med två rättighetshandläggare: Cecilia Söderström och Ulrika Lindén samt tre arkivresearchers: Ove Wahlqvist, Bertil Fröman och Ylva Robertsson.

Linnéa Kihlström

Redaktör och reporter

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

SVT Play

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.