Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag31.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medievärldens arkiv

Sveriges Radio får ny utbudsdirektör

Publicerad: 21 Juni 2018, 08:45

Cajsa Lindberg, tillträdande utbudsdirektör på Sveriges Radio.

Cajsa Lindberg, i dag kanalansvarig för P3, ska driva utvecklingen av Sveriges Radios kanaler och utbud. Hon ersätter Cecilia Bodström.


Ämnen i artikeln:

Sveriges Radio

Som utbudsdirektör blir Cajsa Lindberg chef för utbudsavdelningen och får ansvar för utveckling av form, format och innehåll på Sveriges Radio.

”Cajsa Lindberg är en väldigt smart, ambitiös och driven publicist som passar perfekt i det här jobbet i den utvecklingsfas vi är inne i nu. Cajsa har också stor kunskap om den stora beteendeförändring hos publiken som digitaliseringen för med sig, och som är en stor utmaning för alla medieföretag nu”, säger programdirektör Björn Löfdahl i ett pressmeddelande.

Sedan 2014 arbetar Cajsa Lindberg som kanalansvarig för P3. I den rollen har hon varit drivande i ett stort omställningsarbete. Tidigare har hon bland annat varit chef för P3 samt varit med och startat och projektlett Musikhjälpen. I sin nya roll som utbudsdirektör kommer hon att arbeta nära innovationsdirektören Simon Gooch.

”Ljudet är hetare än någonsin. Att få vara med och utveckla Sveriges Radios innehåll så att den snabbt föränderliga publiken väljer oss även i framtiden känns som världens roligaste jobb”, säger Cajsa Lindberg, som efterträder Cecilia Bodström som återgår till redaktionellt arbete.

Cajsa Lindberg tillträder när hon är tillbaka från sin föräldrarledighet efter årsskiftet. Tills dess går Simon Gooch in som tillförordnad utbudsdirektör.

Linnéa Kihlström

Redaktör och reporter

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Sveriges Radio

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.