Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag31.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medievärldens arkiv

Sveriges Annonsörer satsar på såpa

Publicerad: 21 Oktober 2010, 10:32

På måndag klockan 9.00 är det premiär för Sveriges Annonsörers dokusåpa. En skruvad version av tillvaron på kontoret på Klara Östra Kyrkogata visas upp på organisationens sajt.


Ämnen i artikeln:

Sveriges Annonsörer

Vd Anders Ericson är en dammsugartokig Bowiefan. Per Rosvall är inte bara projektledare utan också mycket intrigerande. Övriga anställda har också sina egenheter enligt dokusåpan som enligt uppgift delvis ligger rätt nära verkligheten. En hel del inspiration har också hämtats från den brittiska komediserien ”The Office”.

På måndag är det premiär för de två första treminutersavsnitten. På fredag i nästa vecka kommer det tredje. Sedan kommer det ytterligare tre.

Syftet är att visa upp verksamheten på ett lättsamt sätt.

Filmen gjordes i våras av ett antal studenter från Medieskolan förutom de medverkande från Sveriges Annonsörer. Vissa hade dock sedan problem med att se sig själva i rutan.

Det gick så långt att dessa nästan krävde att de skulle klippas bort annars skulle de sluta.

Så då löste vi det problemet, säger Anders Ericson vid dagens pressvisning. Oklart dock om det var som rollfigur eller vd han uttalade sig.

Se trailer här:

Ämnen i artikeln:

Sveriges Annonsörer

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.