Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

söndag09.05.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medievärldens arkiv

SvD nu på Android

Publicerad: 17 november 2011, 09:44

Idag släpps SvD på Android Market. Många kunder har efterfrågat det, säger Martina Vaculik, affärsutvecklingschef Privatmarknad.


Ämnen i artikeln:

Android

Svenska Dagbladets eSvD (papperstidningen i digital form) finns redan för Iphone, Ipad och datorer. Nu finns den även för Android.

När det gäller Android ser vi en enorm tillväxt när det gäller hårdvaran, men inte i trafikutvecklingen. Vi tror att det kommer att ändras, och många kunder har ringt och efterfrågat SvD för Android, säger Martina Vaculik.

Vilka är de?

Det finns många ute i landet som varken har Iphone eller Ipad. Det viktiga för oss är att öka tillgängligheten. Det känns som att medierna har varit väldigt Applefixerade.

Den som prenumererar på SvD kan kompletter med eSvD för Android eller Apple från 29kr/mån. Priset för icke-prenumeranter är 185 kronor per månad.

SvD lanserar också ett nytt digitalt paket där eSvD och månadsmagasinet SvD Insikt för Ipad ingår. Det kostar 49 kronor per månad för befintliga prenumeranter och 199 kronor per månad för icke-prenumeranter.

Men SvD Insikt finns fortfarande inte för Android?

Nej, men det kommer. Problemet är att vi inte kan bygga det vi vill i Android nu, vi kan inte behålla samma utseende och funktionalitet som Insikt har för Ipad.

Axel Andén

axel.anden@almatalent.se

Ämnen i artikeln:

Android

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.