söndag5 februari

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Medievärldens arkiv

SvD Magasinet får nystart i mars

Publicerad: 16 februari 2012, 15:27

I början av mars kommer nya SvD Magasinet med bland annat dubbelt så många redaktionella sidor.

Ämnen i artikeln:

Svenska Dagbladet

Fokus ska fortfarande vara boende och inredning.  Men det kommer att också bli mer utrymme för exempelvis artiklar om design och auktioner. Magasinet ska komma ut i minst två editioner riks och Stockholm. Det skiljer är annonserna.

För redesignen svarar Svenska Dagbladets formchef Anna Thurfjell i samarbete med den brittiske tidningsdesignern Mark Porter.

Vi har velat tydliggöra att SvD Magasinet är en tidning från Svenska Dagbladet. Därför har vi skapat ett helt nytt omslag, där logotypen är hela namnet och bilden i sitt nya kvadratiska format lyfter fram inredning och design på ett spännande sätt. Vi har också använt en ny rubrikstil för magasinet, designad av typsnittsformgivaren Mário Feliciano, säger Anna Thurfjell i ett pressmeddelande.

Satsning på ett har möjliggjort flera nya och spännande annonsformaten, något välkomnas av fastighetsmäklarna som varit med under hela processen med att ta fram den nya tidningen

För att säkerställa att den nya produkten ska falla såväl läsare som annonsörer i smaken, enligt Pierre Bergström, annonschef på SvD.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev