onsdag1 februari

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Medievärldens arkiv

SvD Juniors reportrar träffade Zlatan

Publicerad: 28 november 2016, 08:00

SvD Junior-reportrarna Arbnor, 10, och Shenasi, 11, från Malmöförorten Rosengård fick chansen att intervjua sin stora idol Zlatan, som växt upp i samma område.

Ämnen i artikeln:

Zlatan

Linnéa Kihlström

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se


Morgondagens SvD Junior innehåller en intervju med fotbollsstjärnan Zlatan. Intervjun gjordes av juniorreportrarna Arbnor, 10, och Shenasi. Tillsammans med SvD Juniors reporter Kristin Westesson tog de sig till Manchester, där Zlatan tog emot dem. Enligt fotbollsstjärnan själv är det den bästa intervjun han gjort på ett decennium.

Under mötet berättade Zlatan hur viktigt det är att hålla fast vid träningen även fast lusten inte alltid finns där, vilka han umgås med i Manchester United samt vilken bakelse han föredrar.

”SvD Junior har på ett år positionerat sig som en seriös och viktig tidning för barn där dagsaktuella nyheter och läslust står i fokus. SvD Junior har tidigare i höst fått den enda intervjun med Björn Borgs son Leo Borg om hur det är att spela sin pappa på film. Att även Zlatan ger SvD Junior en exklusiv intervju är ett kvitto på att vi är rätt ute”, säger Stina Cederholm, chefredaktör för nyhetstidningen SvD Junior, som riktar sig till barn och unga.

SvD Junior är helt annonsfri och delas ut på tisdagar. Tidningen har 49 utgåvor om året och i dagsläget prenumererar nästan 10 000 personer på tidningen.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev