Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag29.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medievärldens arkiv

Största mediesatsningen i Jönköping på 20 år

Publicerad: 20 Maj 2015, 05:30

Imorgon lanseras JKPG Live, enligt teamet bakom nyhetssajten den största lokala mediesatsningen sedan 1990-talet.


JKPG LIVE ska innehålla ”snabb bevakning av nyheter, trender, sport” och ha stort fokus på rörligt material. Utöver tv-satsningen lägger man stort fokus på att skapa en bred lokal debattplattform. Sajten har redan knutit till sig ett flertal tunga regionala skribenter, bland dem politiker, idrottsstjärnor och författare:

”I stort sett alla bloggare och krönikörer som vi kontaktat har tackat ja till att medverka. Vi märker att det finns ett stort sug efter någonting nytt i Jönköping”, säger journalisten Andreas Söderlund i ett pressmeddelande.

Bakom JKPG LIVE står Söderlund, som tidigare arbetat på Aftonbladet, Daniel Johansson från produktionsbolaget Lakehouse Studios samt entreprenören Björn Thyselius. Trion påpekar i sitt pressmeddelande att Jönköping länge präglats av en situation där samma koncern är ägare till de största medierna:

”Jönköping är en så pass stor stad så fler plattformar där fler röster kan komma till tals får definitivt plats. Dessutom vet vi att annonsmarknaden på webben ökar kraftigt och många välkomnar en ny aktör”, säger Anders Söderlund.

Imorgon torsdagen den 21 maj kl 08.00 lanseras sajten på www.jkpglive.se.

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.