Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag20.01.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medievärldens arkiv

Ställer Jimmie Åkesson upp i morgon, Niklas Svensson?

Publicerad: 14 November 2012, 08:46

I dag avslöjar Expressen de höga SD-politikernas rasistattack. I morgon är det tänkt att partiledaren Jimmie Åkesson ska vara med i Niklas Svenssons Bar & Politik.


Ämnen i artikeln:

Niklas SvenssonSverigedemokraternaJimmie Åkesson

Jimmie Åkesson har varit inbokad sedan länge och jag stämde av med pressekreteraren för bara någon timme sedan och han ställer upp. Vårt avslöjande förändrar ingenting.

Vad ska du fråga?

Det kommer givetvis att kretsa mycket kring Expressens avslöjande. Om partiet ska rensa ut de som inte följer riktlinjerna om nolltolerans mot rasism. Men sedan vet vi inte vad som kommer att hända i eftermiddagens krismöte.

Hur många tar ni in?

200 kan vistas i lokalen. Men sedan förbereder vi tv-sändningar så man kan se det på andra platser. Dessutom direktsänds det på nätet.

Var avslöjandet tajmat för Bar & Politik?

Jag kände inte till någonting om det här i förväg. Men visst är det väldigt lyckosamt. Jimmi Åkesson är just nu Sveriges hetaste politiker.

Hur sur är du för att du inte jobbat med det här avslöjandet?

Ha ha. Det är bara fasligt kul att jobba på Expressen. Vi visar återigen att vi är den tidning som verkligen tar politisk bevakning på allvar.

Hur ärligt var det svaret?

Det var ett helt ärligt svar, jag lovar.

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.