Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag31.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medievärldens arkiv

Sportprofilen går till Discovery efter 17 år på SVT

Publicerad: 20 April 2016, 11:28

På Discovery ska sportjournalisten Jonas Karlsson bland annat arbeta med sändningarna från Olympiska spelen i Pyeongchang 2018.


Ämnen i artikeln:

Discovery

”Jag har haft fantastiska år på SVT och hade egentligen inte tänkt tanken att byta arbetsplats förrän Emir kontaktade mig. Han presenterade ett upplägg som passade mig bra. I slutändan var det alltför kittlande för att tacka nej. För mig är OS det största. Jag är taggad som tusan”, säger Jonas Karlsson i ett pressmeddelande.

Framför allt är det Discoverys rättigheter och utbud som lockar Jonas Karlsson:

”Det skapar möjligheter. Dessutom tycker jag att det ska bli kul att återgå till att vara programledare igen. Jag har saknat det, och ser fram emot att få vara med där det händer”.

Discovery Networks sportchef Emir Osmanbegovic kommenterar värvningen:

”Det här är en drömrekrytering. Jonas Karlsson har under många år varit en av Sveriges bästa och mest eftertraktade sportprofiler. Att han väljer Discovery Networks ger vår sportsatsning i allmänhet och OS-satsningen i synnerhet ännu mer tyngd och trovärdighet.”

Linnéa Kihlström

Redaktör och reporter

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Discovery

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.