Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Medievärldens arkiv

Sörmlands Media får ny försäljningschef

Publicerad: 9 maj 2019, 06:46

Anders Boberg, tillträdande försäljningschef på Sörmlands Media.

Anders Boberg får övergripande ansvar för företagsmarknadsintäkterna och utvecklingen av Sörmlands Medias kundrelationer mot företag i regionen.


Sedan årsskiftet är Anders Boberg tillförordnad försäljningschef på Sörmlands Media. Innan dess arbetade han som säljchef på Eskilstuna-Kuriren, som ingår i koncernen.

”Nu permanentar vi Anders Boberg som övergripande försäljningschef vilket känns väldigt bra. Anders har en gedigen erfarenhet av försäljning och marknadsföring och är väl insatt i branschens utmaningar och möjligheter, dessutom har han ett väl upparbetat kontaktnät i Sörmland”, säger Jenny Hoflund Bergvall, vd för Sörmlands Media.

Anders Boberg ser fram emot att kliva på uppdraget som ordinarie.

”Det ska bli jättespännande att vara med och leda försäljningen i Sörmlands Media i denna förändringens tid. Jag tror att samarbetet i NTM-familjen kommer att ge oss många spännande tjänster och produkter som vi kan erbjuda våra kunder i Sörmland.”

Förutom Anders Boberg består säljledningen i skrivande stund av Peter Cypriansen, säljchef på Södermanlands Nyheter och Maria Mokvist, säljchef på Katrineholms-Kuriren. Inom kort avslutas även rekryteringen av en säljchef till Eskilstuna-Kuriren.

Linnéa Kihlström

Redaktör och reporter

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.